Peste 125.000 de clienți pentru FASHION HOUSE Pallady, în primele două luni de la deschidere

Peste 125.000 de clienți au trecut pragul FASHION HOUSE Outlet Centre Pallady, cea mai nouă destinație de cumpărături din Capitală, în cele două luni de la deschidere, confirmând trendul ascendent pe care se situează businessul de tip outlet în România.

Numărul vizitatorilor a depășit estimările nu doar la evenimentul de lansare și în zilele imediat următoare, ci și pe parcursul lunilor iunie și iulie. În cele două luni de la inaugurare au fost emise peste 100.000 de bonuri de cumpărături, pentru mai mult de 225.000 de articole. Rata de conversie care depășește 80% arată că fie clienții au găsit ce căutau, fie reducerile zilnice de până la 70% la brandurile renumite i-au convins să facă achiziții neplanificate.

Articolele sportive rămân cea mai bine vândută categorie, dar îmbrăcămintea casual și cea pentru bărbați revin în forță în topul vânzărilor dată fiind relaxarea restricțiilor impuse de pandemie.

Odată cu adaptarea la noua realitate asistăm la schimbări în rândul celor mai cerute categorii de produse. Încălțămintea s-a vândut întotdeauna foarte bine, iar în prezent, având în vedere numărul în creștere de evenimente, clienții cumpără din nou mai multă încălțăminte, dar și mai multe ținute de ocazie, o categorie foarte bine reprezentată în ambele noastre centre outlet, în special pentru bărbați. FASHION HOUSE Pallady este deosebit de apreciat de către vizitatori pentru experiența plăcută, dar în același timp și sigură, pentru reducerile oferite zi de zi, dar și pentru aerul de vacanță – galeriile în aer liber aflate la câteva minute de condus de oraș dau sentimentul de city break”, a declarat Cornelia Nicolae, Director de Operațiuni Retail FASHION HOUSE în România.

FASHION HOUSE Pallady este primul centru outlet inaugurat în acest an în Europa continentală. Odată cu finalizarea sa în 2022, acesta se va întinde pe 12.000 metri pătrați și va găzdui peste 60 de magazine.

Mărci celebre la nivel mondial ca Puma, Killtec, Tom Tailor, Marc O’Polo, United Colors of Benetton, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo sunt disponibile în cea mai nouă destinație de smart shopping din București. Alte nume renumite se vor alătura curând noului outlet.

Proiectul în valoare totală de 25 de milioane de euro reprezintă o investiție semnificativă a Grupului FASHION HOUSE în economia Capitalei, continuând povestea de succes a bine-cunoscutului outlet din zona de vest a orașului, FASHION HOUSE Militari, care de mai bine de un deceniu oferă clienților discounturi avantajoase zi de zi.

FASHION HOUSE Pallady este situat pe autostrada A2, km 15 (ieșirea Cernica). Peste 300 de locuri de parcare sunt disponibile pentru clienți, care au de asemenea la dispoziție două linii de autobuz – R472 și R407 – care fac locația ușor accesibilă atât celor peste două milioane de locuitori ai orașului, cât și turiștilor care vizitează Capitala.

Despre FASHION HOUSE Group

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet FASHION HOUSE de succes în Polonia, România și Rusia. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp.

FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Pentru mai mult informații, vă rugăm să accesați:

www.fashionhouse.ro

facebook.com/FashionHouseOutletCentreMilitari

https://www.facebook.com/OutletPallady

https://www.instagram.com/fashionhouseoutlet_militari/

https://www.instagram.com/fashionhouseoutlet_pallady/

@fashhousegroup

https://www.linkedin.com/company/fashhousegroup