Planeta B nu există… cel mai potrivit moment pentru a acționa este acum!

Concluziile mai multor conferințe, summituri și reuniuni arată că, în situația unei crize climatice fără precedent, de la schimbări meteorologice radicale cu impact regional până la fenomene locale, ne îndreptăm în continuare pe un drum cu sens unic către un dezastru climatic. Promisiunile nu sunt respectate, iar soluțiile rămân declarative. Conferința și expoziția globală CarbonZero – ediția a doua – este anunțată pentru 26 și 27 octombrie 2023 la Lyon, Franța, pentru a reuni șefii de companii care sunt dispuși să ia efectiv atitudine și să acționeze. Evenimentul de două zile adduce împreună directori C+ și factori de decizie din companii producătoare de ciment, specialiști în domeniul mediului, producători de echipamente și tehnologii, precum și din domeniul inovării, cercetării și dezvoltării, mediul academic, autorități și grupuri de reflecție.

Evenimentul se bazează pe succesul primei sale ediții, care tocmai s-a încheiat în noiembrie la Lisabona, Portugalia, cu participanți din 18 țări care au avut ca scop comun modelarea industriei pentru un viitor mai bun. Participanții care au ales evenimentul în favoarea altor conferințe de renume au fost factori de decizie de la Holcim, Heidelberg Materials, Titan Cement, Cementos Argos Cimsa, Secil sau Dalmia Cement, reprezentând India, Brazilia, Africa de Sud, SUA, Columbia, precum și diverse țări din Europa.

În timpul primei ediții a Conferinței și Expoziției Globale CarbonZero, delegații au fost de acord că industria cimentului și a construcțiilor are nevoie de schimbări majore în conformitate cu realitatea, care variază de la actualizarea standardelor industriale, alinierea la efortul global, comunicarea inter-regională, dar și un angajament clar față de schimbări. Sunt necesare politici și instrumente clare pentru o planetă curată și sigură, economia circulară fiind scenariul optim către care ar trebui să tindă industria.

Beatrice Ene, Director General, Industry Link:. „O mulțime de delegați ne-au spus că au preferat să participe la CarbonZero în defavoarea altor evenimente celebre care se desfășurau în același timp, deoarece aveau nevoie de o schimbare. Iar noi am făcut schimbarea și la nivel de format al evenimentului – soluțiile concrete sunt mai presus de vechile obiceiuri. Un forum dedicat care să reunească grupurile de reflecție, guvernanți, societatea civilă, mediul academic, precum și părțile interesate evidente și obligatorii din industrie. Am avut întâlnirea perfectă care a subliniat faptul că putem oferi inovație și o nouă abordare.”

Testimoniale: A fost un eveniment foarte bun. Mi-a depășit așteptările în ceea ce privește vorbitorii. Felicitări dumneavoastră și echipei dumneavoastră. Toate cele bune!

Am apreciat foarte mult proporția mare de directori C+.

Vă mulțumim din nou pentru excelenta întâlnire de la Lisabona.

Dorim să ne exprimăm aprecierea pentru primirea călduroasă din timpul conferinței de săptămâna trecută de la Lisabona. Excelent!

Ediția din 2023 va continua abordarea inovatoare, reunind vorbitori care sunt disponibili doar pentru acest eveniment și nu pentru întâlniri obișnuite, menținând un standard foarte ridicat în ceea ce privește participanții și funcția lor executivă și o limită foarte strictă în ceea ce privește numărul de participanți. Evenimentul va fi exclusivist și va oferi celor prezenți o experiență de top în materie de evenimente.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.industrylink.eu.

Despre organizator: Industry Link este o companie europeană care organizează evenimente internaționale business to business în industria grea, punând preț pe servicii excepționale și experiențe memorabile. Compania oferă conținut premium de ultimă generație pentru propriile evenimente și poate acționa, de asemenea, ca antreprenor dedicat pentru planificarea, executarea și gestionarea evenimentelor pentru clienții ei. Industry Link oferă programe de evenimente care implică profesioniști pricepuți și directori de renume de la companii mondiale din domeniul cimentului și al construcțiilor.