Proiectul imobiliar The Corner Armenească s-a lansat cu succes: rezervat 50%

The Corner Armenească, un proiect rezidențial premium aflat în faza de execuție, s-a vândut în proporție de 50% în primele săptămâni de la lansare. Poziționat într-o zonă rezidențială care își păstrează farmecul de altă dată, pe Calea Moșilor 116-122, proiectul propune o mixitate funcțională și este alcătuit din două clădiri. Acestea au fost concepute atât pentru a restaura și a pune în valoare o clădire monument, cât și pentru a oferi un confort ridicat locuitorilor din corpul nou.

Proiectarea, ca și în cazul primelor două proiecte din seria The Corner, este semnată de biroul de arhitectură SSAT+, fondat de arh. Ștefan Sava și arh. Alexandru Popescu, și ilustrează o viziune orientată spre un stil de viață modern și flexibil, cu zone de relaxare și terase spațioase, chiar în mijlocul vieții urbane. Clădirea modernă pune la dispoziție 27 de apartamente, studiouri și apartamente cu 2, 3 și 4 camere cu parter destinat spațiilor de birouri, iar cladirea monument existentă pe teren va servi drept spațiu comercial și de birouri pentru toți cei care își doresc să-și îndeplinească visurile profesionale.

„The Corner Armenească răspunde nevoilor actuale ale persoanelor active, prin poziția ultracentrală și facilitățile de care dispune în proximitate, fie ca vorbim de viața culturală sau socială. Investiția totală se ridică la 6 milioane de euro și se reflectă în calitatea proiectului și a standardului ridicat de locuire pe care îl oferă beneficiarilor. Ne dorim ca seria The Corner să continue cu proiecte care aduc plus valoare mediului și țesutului urban.”, a declarat Ștefan Sava.

Primele două The Corner, Eminescu – Dacia și Floreasca-Rahmaninov, au fost finalizate în 2019, respectiv 2020, și au fost sold-out din faza de construcție. Ca o amprentă a echipei SSAT+, toate aceste proiecte au în comun, pe lângă arhitectura modernă, valorificarea acoperișurilor transformate în grădine urbane.

Despre SSAT+ 

Cu peste 10 ani de activitate pe piața românească, biroul de arhitectură SSAT+ oferă, pe lângă soluții de arhitectură și design, identitate și plus valoare fiecărui proiect imobiliar dezvoltat, printr-o abordare personalizată și atenție sporită ofertă atât partenerilor, cât și utilizatorilor finali. Compania livează servicii complete: de la consultanță imobiliară pentru alegerea celei mai bune investiții, la proiectare de cea mai bună calitate, gestionare de bugete corelate cu investiția, execuție propriu-zisă a proiectului imobiliar (construcție, finisaje, design interior & exterior) și urmărirea întregului proces, până la finalizare. În plus, prin SSAT+, dezvoltatorii imobiliari pot beneficia și de servicii de prezentare în scop comercial: vizualizari, planuri de prezentare și promovare online, cât și de servicii de vânzare.