Revista Business Press Agricol premiază „actorii” din domeniul agricol!

Luni, 12 decembrie 2022, Grupul Business Press organizează o nouă ediție a evenimentului Premiile revistei Business Press Agricol, în cadrul căruia vor fi premiați „actorii” din domeniul agricol: fermieri, asociații profesionale, companii din agribusiness și din industria agroalimentară.

Decernarea premiilor va avea loc în Aula Carol I din cadrul sediului istoric al Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, în prezența colaboratorilor și partenerilor Business Press Agricol.

„Revista Business Press Agricol este aproape de fermieri şi cu această ocazie vrem să mulţumim tuturor asociaţiilor profesionale din agricultură care ne-au acordat încrederea, producătorilor agricoli din România, dar şi reprezentanţilor companiilor din agribusinss care contribuie la dezvoltarea acestui sector vital. Ne bucurăm de o bună colaborare cu toţi cei implicaţi în acest domeniu şi suntem convinşi că vom avea un parteneriat de lungă durată” – Geo Beldiman, director general Business Press.

Partenerii ediției din acest an a galei Premiilor revistei Business Press Agricol sunt: Corteva Agriscience, Syngenta, IPSO Agricultură, Saaten Union România, Lidea România, Groupama Asigurări, AgroConcept, Timac Agro România, Romvac Company, Domeniile Dealu Mare Urlați și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București. Partener media: Cotidianul Agricol.