Românii pot cumpăra, doar cu pașaportul, cele mai noi proprietăți din Dubai

Un apartament în Dubai, achiziționat la prețul unuia din Mamaia, poate genera venituri lunare de peste 4.000 de euro

Românii pot cumpăra proprietăți în Dubai, la prețuri similare cu acelea vehiculate în Mamaia, la un grad de rentabilitate care a crescut chiar și în perioada pandemiei. Ei au posibilitatea de a alege din câteva sute din cele mai noi proprietăți construite în capitala luxului (studiouri, apartamente sau vile), situate fie în centrul orașului Dubai, fie proprietăți excepționale, cu vedere la Oceanul Indian și acces la plajă privată. Acest lucru este posibil prin intermediul agenției imobiliare Emax Real Estate, direct reprezentant în România al unora dintre cei mai mari dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Seven Tides, District One.

„Majoritatea investitorilor  români care aleg să investească în Emiratele Arabe Unite preferă proiectele rezidențiale noi, situate fie în centrul orașului Dubai, care oferă vedere neobstrucționată către cele mai mari puncte de interes, cum ar fi Burj Khalifa sau spectaculoasele fântâni arteziene, ori cele cu vedere la Oceanul Indian și acces la plajă privată. Mai avem și o categorie specială de investitori, cei care achiziționează proprietăți aflate în Free Zone, facilitând dezvoltarea mediului de business. Acestea, odată achiziționate, vin la pachet cu licență de afaceri, respectiv posibilitatea de a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite”, declară Andreea Popa, director executiv Emax Real Estate.

Piața imobiliară din Dubai este în continuă creștere, drept urmare investițiile în acest sector au tendința de a-și aprecia repede valoarea, profitabilitatea fiind una de excepție.  Chiar și în perioada pandemiei, dezvoltatorii au continuat să construiască, jucătorii din piață să desfășoare tranzacții imobiliare (vânzări, cumpărări, închirieri). La finalul anului 2020, volumele de investiții din Emiratele Arabe Unite erau cu 8% mai mari față de cele înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut. Randamentele investiționale și-au păstrat valorile ridicate și nu au înregistrat scăderi, efectele pandemiei nereflectându-se substanțial pe piața dezvoltatorilor imobiliari.

Orice român care are posibilitatea să își achiziționeze un apartament în Mamaia Nord poate deveni investitor imobiliar în Dubai, unde prețurile proprietăților sunt similare, însă condițiile de achiziție sunt mult mai simple, fiind necesar, din punctul de vedere al actelor, doar pașaportul. Mai mult, va avea venituri constante de mii de euro lunar, din chiria încasată, 12 luni pe an, de pe urma unui singur apartament.

Pentru majoritatea celor care aleg să cumpere un apartament în Dubai este foarte important ca acesta să beneficieze de un plan de rate care să faciliteze achiziția sa pe baza unui avans, urmând ca diferența de sumă să fie achitată din chiria încasată de pe urma proprietății.

7 beneficii ale unei investiții imobiliare în Dubai

  1. Sursă de venit pe termen lung. Cumpărarea unei proprietăți în Dubai reprezintă o investiție de un randament superior. De exemplu, un apartament achiziționat într-un complex nou care beneficiază de plajă privată, piscină, locuri de agreement pentru cei mici, poate genera cu ușurință venituri de peste 4.000 euro lunar.
  2. Veniturile din chirii nu sunt impozitate de către guvern.
  3. Fluiditatea procesului de achiziție. Investitorii pot cumpără proprietăți în Dubai, fără să fie necesară prezența fizică a acestora. Emax poate intermedia procesul de vânzare-cumpărare, în siguranță, rapid și eficient.
  4. Posibilitatea de a intră în posesia proprietății achitând parțial prețul acesteia, diferența fiind plătită din chiria încasată. Condițiile de plată a ratelor oferite de dezvoltatorii imobiliari din Dubai sunt foarte avantajoase pentru investitorii români dornici de achiziționarea unei proprietăți acolo.
  5. Accesul investitorilor români la mediul de afaceri din Dubai. Proprietățile aflate în Free Zone oferă automat proprietarului licență pentru a derula afaceri pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.
  6. Închirierea și întreținerea proprietății, după achiziționare, nu necesită deplasarea la locație. Acestea pot fi asigurate de Emax Real Estate, la cererea clienților, aceștia având garantate venituri mari și constante de pe urmă investiției făcute.
  7. Reduceri semnificative la prețul de cumpărare, obținute întotdeauna de agenție pentru clienții săi.

 

Despre Emax Real Estate

Agenție imobiliară specializată pe piața premium, Emax Real Estate este reprezentant legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Seven Tides sau District One. Aceasta pune la dispoziția clienților săi cele mai bune și profitabile oportunități de investiție din sectorul imobiliar, asigurând și închirierea proprietății achiziționate după cumpărare. Mai multe despre Emax Real Estate la emax-realestate.ro.