TED’S COFFEE a deschis o cafenea la parterul clădirii One Tower din București

Lanțul de cafenele TED’S COFFEE CO anunță deschiderea unei noi locații la parterul clădirii One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City din Bucuresti, și ajunge la o rețea de 47 de cafenele. Aceasta este a doua cafenea pe care TED’S COFFEE CO o deschide în proiectele One United Properties, după inaugurarea cafenelei de la One Herăstrău Office.

Noua cafenea TED’S COFFEE deschisă la One Tower a implicat o investiție de 200.000 euro și are o suprafață de 129 de metri pătrați.

„Suntem extrem de încântați de parteneriatul pe care îl avem cu grupul ONE. Aceasta este a doua cafenea pe care o deschidem într-un proiect ONE și urmează cel puțin două locații noi în anul 2022. Avem multe valori în comun, una dintre cele mai importante dintre acestea fiind atenția deosebită în ceea ce privește calitatea produselor și a serviciilor oferite”, a declarat Vasi Andreica, fondator TED’S COFFEE COMPANY.

„Comunitatea de la One Tower va avea acces la o paletă variată de servicii, iar cafeaua bună nu putea lipsi din arealul mediului de lucru. Suntem bucuroși că cei de la Ted’s Coffee au deschis acest punct de lucru cu cafea de specialitate, de care se vor bucura atât echipele care își desfășoară activitatea aici, cât și rezidenții din complex”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

TED’S COFFEE vine în completarea ofertei comerciale și gastronomice din proiectul One Floreasca City, care găzduiește și restaurantele Samsara, Elephante, Meat2Eat și clinica Sanador.

One Tower este prima clădire de birouri din Romania care a obținut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction din partea US Green Building Council. Parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City, clădirea de birouri clasă A One Tower se diferențiază față de celelalte proiecte certificate LEED din România cu cel mai mare punctaj obținut, 86 de puncte, conform versiunii actuale a standardului. Ca urmare a implementării strategiilor și soluțiilor practice propuse de standardul LEED, One Tower oferă chiriașilor posibilitatea de a funcționa sustenabil, iar angajaților acestora un spațiu de lucru sănătos și productiv. De asemenea, One Tower deține și certificarea WELL Health-Safety, care confirmă că sănătatea și siguranța chiriașilor sunt pe primul loc.

Prin poziția sa în cartierul Floreasca, One Tower oferă tuturor celor care își desfășoară activitatea în clădire acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului.

TED’S COFFEE CO. este un brand de cafenele lansat în anul 2013 care s-a dezvoltat la nivel național în centre comerciale, în clădiri de birouri şi stradal, prin mai multe concepte inovatoare. Fiecare concept are particularitățile sale, iar echipa TED’S implementează mereu acel tip de cafenea care se pretează cel mai bine pentru locația respectivă.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE.