Familia Ardeleanu a finalizat o investiție de peste 450.000 euro pentru extinderea rețelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu, în București și Giurgiu

După lansarea din 2020, alături de alți parteneri, a rețelei de clinici de imagistică Medima Health, familia Ardeleanu (Vlad – antreprenor și Virginia – medic stomatolog) a finalizat o investiție de peste 450.000 euro în extinderea cu două noi locații a rețelei de Clinici Dentare Dr. Ardeleanu. Lansată în Oltenița, în 2018, rețeaua beneficiază de două noi clinici dentare multidisciplinare, în București și Giurgiu, și are în plan deschiderea următoarei clinici în orașul Călărași, în 2022.

O mare parte a investiției s-a îndreptat către dotarea cu echipamente stomatologice de ultimă generație, care asigură pacienților tratamente eficiente, rapide, minim invazive. Noile clinici dispun de unituri pentru adulți și copii, sală de chirurgie dotată la standarde ridicate, microscop dentar performant și laser dentar pentru tratamente precise, fără durere. De asemenea, acestea au departament de radiologie integrat, pentru efectuarea rapidă a radiografiilor dentare.

„Rețeaua de clinici dentare Dr. Ardeleanu este un proiect antreprenorial prin care vrem să ducem standardele de stomatologie modernă, minim invazivă, în urbanul mic, adică orașe cu aproximativ 50.000, maxim 100.000 de locuitori. Primele clinici sunt în orașe din sudul țării, fiind mai ușor pentru medicii din București să se deplaseze pentru tratamente și să asigurăm serviciile medicale la un raport corect calitate-preț. În plus, clinica din București funcționează și ca un hub de tehnologie, care va asigura suport celorlalte clinici,” declară Vlad Ardeleanu, co-fondator.

Investiții au fost, de asemenea, alocate în amenajare, designul interior având stilul unui dental boutique clasic – elegant, care înlocuiește atmosfera specifică de clinică medicală cu un mediu cald, primitor. Clinica din Giurgiu este amplasată într-o clădire monument istoric – Casa Hentze, readusă la viață printr-o renovare modernă. Cea din București este plasată într-o vilă istorică din cartierul Dorobanți.

Punctul central al clinicilor Dr. Ardeleanu sunt cabinetele stomatologice dedicate copiilor, care sunt deservite de medici specialiști pedodonți, empatici și răbdători. Concepul mediului pedodontic este dental safari, amenajat într-o ambianță frumos pictată și decorată cu jucării, astfel încât micii pacienți să perceapă cabinetul stomatologic ca pe un spațiu de joacă, în care teama de dentist dispare.

 „Conceptul clinicilor noastre a pornit de la ideea copilul de astăzi este adultul de mâine. Dantura joacă un rol foarte important, încă de la vârste fragede, în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă. Din acest motiv, ne-am angajat să oferim copiilor un început corect în ceea ce privește sănătatea orală și să îi educăm că este mai bine și mai ușor să prevenim decât să tratăm. Pe lângă specialitatea de pedodonție, pe care punem un accent deosebit, suntem clinica întregii familii și oferim fiecărei persoane o soluție personalizată pentru un zâmbet mai frumos și mai sănătos, pe măsura așteptărilor sale”, adaugă Dr. Virginia Ardeleanu, fondator și CEO al Clinicilor Dentare Dr. Ardeleanu.

Echipa medicală este una multidisciplinară, formată din 20 medici specializați în diverse ramuri ale stomatologiei, pentru a aborda cu succes orice problemă dentară. Medicii își desfășoară activitatea atât în clinica din București, cât și în clinicile din provincie, asigurând tuturor pacienților același standard ridicat al îngrijirilor medicale.

În cadrul clinicilor, pacienții au la dispoziție o gamă variată de servicii stomatologice, de la stomatologie generală, pedodonție, endodonție sub microscop, ortodonție (aparate dentare), protetică fixă și mobilă, la estetică dentară, chirurgie și implantologie, radiologie dentară, parodontologie și tratamente realizate cu laser.

Despre Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu a fost fondată în anul 2018 și se adresează cu precădere mediului urban mic, operând 3 clinici în orașele Oltenița, Giurgiu, și hub-ul tehnologic din București. Clinicile oferă tratamente stomatologice moderne pentru adulți și copii, efectuate de o echipă de medici specialiști, folosind tehnologie de ultimă generație. Epicentrul rețelei îl reprezintă serviciile de pedodonție, unitățile dentare dispunând de cabinete amenajate pentru copii și de medici specialiști pedodonți.