Groupama lansează Asigurarea de viață cu retur de primă

Groupama, liderul pieței de asigurări din România, introduce un nou produs în portofoliul companiei – Asigurarea de viață cu retur de primă.

Asigurarea de viață cu retur de primă le oferă clienților Grupama posibilitatea de a încasa un procent din primele achitate pe perioada derulării poliței de asigurare, atunci când contractul încheiat ajunge la maturitate. Persoana asigurată va primi 30% sau 50% din valoarea primelor plătite pentru asigurarea de bază, conform opțiunii alese la semnarea contractului.

“O asigurare de viață ar trebui să facă parte din lista de priorități a fiecăruia dintre noi. Probabil că multora ne este greu să vorbim despre acest subiect, însă trebuie să îl privim ca pe o formă de responsabilitate – față de noi înșine, dar mai ales față de familiile noastre și cei dragi nouă. Asigurarea de viață cu retur de primă oferă un dublu avantaj: o plasă de siguranță pentru apropiați, dar și o garanție pentru persoana asigurată, în cazul în care riscurile asigurate nu se produc până la încheierea valabilității contractului. Groupama are un portofoliu complex de asigurări de viață, de la cele cu economisire pentru copii, la asigurări mixte de viață sau asigurări care includ o componentă investițională, potrivite pentru nevoi diverse. Pentru că neprevăzutul este parte din viața noastră și este important să ne asigurăm că, indiferent de situație, le putem oferi continuitate celor dragi nouă”, a declarat Alexandru Georgescu, Director Național Vânzări Groupama.

Avantajele oferite de Asigurarea de viață cu retur de primă

Asigurarea de viață cu retur de primă acoperă riscul de deces din orice cauză, la produsul de bază putând fi adăugate o serie de asigurări suplimentare, care să extindă acoperirile, în funcție de nevoile clientului. Printre acestea se numără spitalizarea și intervențiile chirurgicale din accident/orice cauză, invaliditatea permanentă parțială sau totală, incapacitatea temporară de muncă, fracturile, arsurile, bolile grave, precum și chat-ul medical ÎntreabăMedic, sănătate emoțională sau stomatologie. Totodată, acoperirile pot fi diversificate și prin alocarea unei sume de bani pentru investiție, în funcție de gradul de risc ales de client.

Noutatea vine din faptul că asiguratul are posibilitatea de a alege între două variante de primă returnată, 30% sau 50%, opțiune stabilită în momentul încheierii contractului și care devine aplicabilă în cazul în care riscul asigurat nu s-a produs până la sfârșitul perioadei de asigurare. Durata minimă necesară încheierii unei astfel de polițe este de 3 ani, iar prima minimă anuală este de 500 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile aici: https://www.groupama.ro/produse-si-servicii/viata/asigurarea-de-viata-cu-retur-de-prima

Despre Groupama:

Groupama, liderul pieţei de asigurări din România, este astăzi recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1,5 milioane de clienţi individuali şi peste 110.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, Groupama își orientează strategia în jurul creșterii sustenabile, urmărind să câștige preferința clienților. Misiunea companiei este de a-și ajuta clienții să-și trăiască viața cu optimism, zi de zi și în momentele definitorii, știind că mai important decât obstacolul din față este pe cine au alături. Parteneriatul este un element central al viziunii Groupama și stă sub semnul responsabilității și al solidarității, având la bază expertiza unui Grup internațional, alături de experiența și devotamentul unui asigurător local. Mai multe informații pe www.groupama.ro.