NN România intermediază creditele ipotecare de la ING Bank începând din noiembrie

NN România oferă clienților o soluție completă pentru casa lor, de la achiziție și până la protecția de care au nevoie în situații neprevăzute. Din noiembrie, în parteneriat cu ING, NN introduce intermedierea creditelor ipotecare în portofoliul de servicii oferite, completând pachetul de asigurări ataşate creditelor deja disponibil clienților atunci când își cumpără o casă.

„Prin extinderea portofoliului nostru de soluţii financiare ne propunem să simplificăm experienţa clienților care sunt la momentul cumpărării unei locuințe și, în acelaşi timp, ne bucurăm că partenerii noştri pot beneficia de expertiza în vânzări a echipei noastre. Parteneriatul cu ING este unic din acest punct de vedere și creează multiple oportunităţi pentru noi toţi”, spune Gerke Witteveen, Chief Financial Officer la NN.

„Parteneriatul ING – NN este unul de lungă durată, ce vizează o varietate de produse și servicii pe care le oferim împreună, precum asigurări de sănătate sau fonduri mutuale disponibile 100% online din Home’Bank. Având în vedere că acestea funcționează cu succes, am văzut o oportunitate în extinderea parteneriatului și în zona de creditare. Astfel, suntem mai aproape de clienții noștri și le oferim un nou canal prin care pot obține mai multe informații despre creditul pentru locuința pe care și-o doresc”, spune Roxana Cristea, Şef Departament Credite în cadrul ING Bank.

Clienții care au în plan să achiziționeze o locuinţă pot contacta specialiștii NN pentru a primi informaţiile necesare în vederea obținerii unui credit ipotecar de la ING Bank cu valoare cuprinsă între 13.000 și 900.000 de lei pentru casa lor, pe o perioadă de la 3 până la 30 de ani, cu un avans de cel puțin 15%. În plus, cu sprijinul reprezentanților de vânzări NN, clienții pot obţine şi informaţii despre asigurarea de viață care va fi atașată creditului ipotecar în Office-ul ING, având liniștea că familia lor e protejată financiar în cazul unui eveniment nefericit, dar și despre asigurarea de locuință NN care oferă protecție în cazul a 24 de situații neprevăzute care le pot afecta casa.

 

Despre NN

NN este parte dintr-un grup financiar internațional, cu o istorie de peste 175 de ani și operațiuni în 19 țări. În România, NN este lider pe segmentele de asigurări de viață și pensii private, cu o prezență locală de peste 24 de ani. Pe parcurs, compania și-a diversificat portofoliul de alternative pentru clienți, integrând și asigurări de sănătate și de locuință în oferta comercială. NN are aproape 2.000 de angajați și consultanți financiari și susţine peste 2,2 milioane de clienți de asigurări și pensii private din România, un sfert din populația activă, să protejeze tot ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

 

Despre ING  

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.