Pentru o afacere sănătoasă alege asigurarea de sănătate adaptabilă bugetului și motivantă pentru angajați

Ca antreprenor, știi că „sănătatea” afacerii tale este direct proporțională cu grija pentru sănătatea angajaților tăi!

De multe ori însă, pentru orice firmă se pune problema alegerii unui moment investițional oportun, în funcție de provocările și prioritățile de zi cu zi, sau poate amâna achiziționarea de asigurări pentru angajați în favoarea adoptării altor instrumente pentru motivarea lor.

Groupama propune o soluție nouă, simplă, transparentă, adaptabilă oricărui buget, flexibilă din perspectiva acoperirilor: Asigurarea de sănătate spitalizare și chirurgie. Această asigurare este un produs pentru situațiile medicale care necesită spitalizare și/ sau chirurgie în orice spital privat sau de stat, venind în completarea abonamentului medical și a asigurării de stat, oferind angajaților suport financiar pentru a trece mai ușor peste momente dificile din viața lor.

Suma asigurată anuală pentru fiecare angajat pornește de la 5.000 lei / angajat/ an și poate fi multiplicată de maxim 5 ori, până la 25.000 lei / angajat/ an. Odată cu suma asigurată crește și indemnizaţia zilnică pe zi de spitalizare pe care angajatul o primește. Nașterea este inclusă în orice pachet de bază.

Asigurarea se reînnoiește anual, antreprenorul având posibilitatea de a alege frecvența de plată: lunară, trimestrială, semestrială sau anuală. În plus, costul asigurării este deductibil din venitul impozabil. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane nu este necesară evaluare medicală.

Pentru simplitate, asigurarea Groupama are 2 variante de accesare – „Oriunde” (în orice spital privat sau public) și „în Rețeaua Privată Regina Maria”. Astfel, produsul oferă posibilitatea de a personaliza asigurarea conform bugetului afacerii și preferințelor angajaților.

În cazul variantei  ”Oriunde” se poate opta între:

  • o asigurare economică, cu indemnizație fixă, indiferent de spitalul ales
  • o asigurare flexibilă, care include decontarea directă a facturii serviciilor pentru spitale private precum: rețeaua medicală Regina Maria, Spitalul Monza, Ovidius Clinical Hospital (OCH), Spitalul Muntenia, rambursarea cheltuielilor medicale pentru orice alt spital privat din România sau din străinătate și indemnizație fixă pentru spitalele de stat

În cazul opțiunii ”în Rețeaua Privată Regina Maria” există beneficiul decontării directe, conform condițiilor contractuale în cadrul rețelei Regina Maria.

Indiferent de pachetul ales, se pot adăuga asigurări suplimentare, cu beneficii specifice, care vin în completarea nevoilor angajaților, printre care: sesiuni de consiliere, coaching și psihoterapie, chat medical, convalescență după spitalizare, cheltuieli medicale, fracturi, arsuri, boli grave sau microchirurgie.

Cu o asigurare potrivită, te poți concentra pe dezvoltarea afacerii, lăsând riscurile în grija companiei de asigurări.

Fă pasul către un viitor asigurat și cere o o ofertă de asigurare.

Pentru informaţii suplimentare poți consulta asistentul virtual Amelie (24/7) pe groupama.ro, poţi scrie pe relatii.clienti@groupama.ro, poți suna la AloGroupama 0374.110.110 (luni – vineri, între 8:00 – 18:00) sau contacta reţeaua de vânzători și parteneri Groupama.