Primul showroom eMAG din Satu Mare a fost inaugurat în Shopping City Satu Mare

Primul showroom eMAG din Satu Mare a fost inaugurat în incinta Shopping City Satu Mare. Magazinul aduce mai aproape clienților din județ peste 350 de produse de ultimă generație, aparținând unor branduri de renume din domeniul electro-IT, într-un spațiu modern în care pot beneficia și de consultanță specializată oferită de experții companiei. De asemenea, clienții eMAG din județ vor putea ridica din acest punct și comenzile plasate online.

Noul showroom din incinta Shopping City Satu Mare are o suprafață de 220 de metri pătrați și beneficiază de certificatul DEKRA Trusted Facility, care certifică faptul că teritoriul eMAG este unul sigur, în care normele de sănătate și securitate sunt respectate.

Acesta este cel de al 24-lea showroom din rețeaua eMAG prezentă în România, Bulgaria și Ungaria.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Satu Mare controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat constant, fără recircularea acestuia, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Satu Mare: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Satu Mare deține Certificatul de Conformitate COVID-19. Această acreditare este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate noutățile și campaniile Shopping City Satu Mare pe shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.

 

Despre Shopping City Satu Mare

Situat într-o zonă centrală a orașului Satu Mare, pe strada Careiului, nr. 17, Shopping City Satu Mare este centrul comercial regional dominant al județului. Datorită amplasării sale centrale, Shopping City Satu Mare este o destinație ușor accesibilă pentru vizitatorii din toate zonele orașului.

Cu un mix bogat de magazine de fashion, încălțăminte și accesorii, centrul comercial reunește sub același acoperiș branduri internaționale precum: LC Waikiki, BSB, Reserved, Hervis, CROPP, Intersport, Office Shoes, Douglas, Nobila Casa, Meron, SMYK, KIK, Noriel, Dinoland, IN Street, KENDRA, CCC, Benvenuti. Ofertei de retail i se adaugă numeroase restaurante precum Lucky Noodles, Mesopotamia, Capricci, IKOS, Restaurant Transilvania, KFC, DaboDoner și Noodle Pack. Momentan, pentru siguranța vizitatorilor, zona de food-court permite accesul a 30% din capacitatea maximă de clienți. De asemenea, vizitatorii se pot bucura și de o parcare spațioasă, distribuită pe 2 niveluri, și de terase exterioare primitoare, care oferă o priveliște perfectă a râului Someș.